Skräddarsydda tjänster just enligt dina önskemål

Vi erbjuder tjänstepaket i olika omfattningar för kortvarig uthyrning av din bostad. Du kan väja det som tilltalar dig mest.

Genom oss får du professionell fotografering av bostaden, städtjänst, byte av lakan och handdukar samt utlämning av nycklar. Vi kan vara med från början - stå till tjänst med handdukar, lakan och hushållsartiklar, skapa ett konto för din bostad i till exempel Airbnb och Booking plattformerna, vara i kontakt med gästen i din bostad ända från första reservationskontakten, ta hand om administration samt besvara kundernas frågor och önskemål.

Vi kan även komma överens om att vi tar hand om enbart en del av uthyrningen. Vi kan till exempel städa och ta emot gäster. Vi skräddarsyr tillsammans ett paket just för dina behov.

Vi handlar alltid finkänsligt och helt enligt de förväntningar och önskemål våra kunder har. Bostäderna består av såväl semesterbostäder som stadigvarande bostäder. För att du som kund utan oro ska kunna överlåta din bostad till oss för kortvarig uthyrning, gör vi en bakgrundskontroll på varje resenär som bokar. Så försäkrar vi oss om att enbart pålitliga gäster. Uppstår det frågor eller oro, står vi till tjänst 24/7. I slutet av varje månad får du en rapport över uthyrningar som förverkligats och intäkterna.