Pia ja Tiina – vi är BnB Palvelut

Vi grundade BnB Palvelut som en naturlig fortsättning till den egna kortvariga uthyrningsverksamheten. Vi hade länge hyrt ut våra egna bostäder till gäster i våra hemstäder och fått mycket positiv respens - utöver trevliga tilläggsförtjänster. Vi märkte snabbt att vi även kunde hjälpa andra. 2018 började vi vår verksamhet och har sedan dess betjänat såväl vänner och bekanta som andra kunder, som ryktesvägen hört om oss.

En individuell betjäning är vår trumf.

Vi har båda lång erfarenhet av service branschen och vi jobbar på BnB med hela vårt hjärta och lång erfarenhet. Du kan nå oss direkt om du har en fråga eller vill reflektera över något. Våra kunders hem städas och stylas med omsorg och god smak – precis som vi skulle göra i ordning våra egna hem. Vi lyssnar omsorgsfullt till våra kunder och bearbetar tjänsten så att den passar just ditt hem och din livssituation. Ditt hem är efter vårt jobb redo att ta emot nära och fjärran gäster!

Om du känner dig osäker huruvida din bostad lämpar sig för kortvarig uthyrning, kan vi tala om för dig att det genom oss går all hem av alla de sorter och storlekar.

Tag modigt kontakt med oss, så hjälper vi gärna dig att komma igång.

Namn*
E-postadress*
Meddelande*